Ana Sayfa

Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı Sistemleri
  • 2019-09-05 22:44:19

Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı Sistemleri konusunda uzman ekibimizle imalat, satış, yedek parça ve montaj faaliyetlerimizi uluslararası standartlarda sürdürmekteyiz

 

Yaygın olarak fabrikalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerden hastanelere ve endüstriyel alanlarda olmak üzere otomatik kapı sistemleri ile ihtiyacınızı uygun fiyat ve kalite esası ile karşılamaktayız. Cam ve estetik açıdan güzel görünen paslanmaz çelik, krom çerçeveli, kumlu cam vb. sonsuz tasarımlar şeklinde kolay geçiş, hijyen ve enerji tasarrufu için üretilmiş olup geçiş alanına girer girmez sizi algılayan ve kendiliğinden açılan otomatik kapı sistemlerini bünyemizde barındırdığımız profesyonel ustalarımız ile imal etmekteyiz.

                                                  

 

 

Kusursuz mekanik ve elektronik mühendislik birikimi sayesinde son derece konforlu ve uzun ömürlü dairesel fotoselli kapı, iki hareketli fotoselli kapı, doksan derece fotoselli kapı, tek hareketli fotoselli otomotik kapı modellerimizi her tür ihtiyaç ve zevke uygun hale getirerek hizmetinize sunmaktayız. Otomatik kapı sektöründe, en geniş ve deneyimli çalışan profiline sahip olan firmamız kaliteli iş gücü ile birçok projeye imza atmayı başarmıştır.Tüm ürünlerimizi test ederek zorlu koşullara hazır olacak şekilde üretip memnun kalacağınız şekilde sizlere sunuyoruz. Ayrıca otomatik kapı sistemlerinde teknik ve mekanik yeterlilik seviyesi yüksek teknisyenler ile sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek sizlere son teknoloji ürünlerini sunarak hizmet kalitemizi her geçen gün artırmaktayız.

 

 

                                                 

 

 

Otomatik kapı sistemlerinde uygun fiyat ve kaliteyi yılların deneyimi ve referanslarımız ile hizmetinize sunmaktan mutluluk duyarız.